Gisteravond toch iets te veel Fat Tires achterover geslagen, daarom vandaag maar ‘s wat langer op bed blijven liggen. Na een flinke lunch bij Shoney’s, om een uur of 14:00 koffie gaan drinken bij Fred B. thuis. Uiteraard over gitaren en muziek gekletst en even paar nummers samen gejammed. Nadat we ‘Sunshine of your Love’ samen al ‘s begin jaren ’90 in de Polderkolder oefenruimte in Wamel hadden gedaan, is ‘t wel heel erg gaaf om dit anno 2010 in de keuken bij Fred B. in Nashville, Tennessee nog eens te herhalen !
Hierna zijn Arjan en ik even downtown Nashville gegaan. Het is een en al CMA-gekte in de stad (Country Music Awards). Heel veel hoeden en laarzen op straat, zelfs bij meer dan 33 graden. In elke kroeg live muziek, ontzettend goede bands trouwens. En om elke kroeg een gift-shop.
Hoogtepunt van Arjan zijn verblijf in Nashville: op de foto met de Mello Yello truck. Oh nee.. op de foto met het Mello Yello meisje !
Om 19:30 met Fred B. afgesproken bij een Thais restaurant, vlak bij het hotel, lekker curry met kip en rijst gegeten. Heerlijk om weer ‘s iets ‘normaals’ te eten, met verse groenten.
Nog even een biertje gedronken bij de Music City Bar & Grill, en na afscheid genomen te hebben te hebben van Fred, waren we weer redelijk vroeg terug in het hotel.

De foto’s van Arjan (dag 8)

De foto’s van John (dag 7 t/m 9)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 John & Arjan in de USA Suffusion theme by Sayontan Sinha