Vandaag maar ‘s heel erg rustig aan begonnen en eigenlijk pas ‘s middags weer ‘s de stad in gegaan. Bij daglicht bekeken waar we nu gisteravond eigenlijk allemaal geweest zijn. Ow, die ene kroeg met die pianist blijkt de ‘Lafitte Blacksmith Shop’ geweest te zijn, naar eigen zeggen de oudste bar van de USA, uit 1772. Het zit net even buiten het drukke gedeelte van Bourbon Street, en daarom is het misschien ook wel zo relaxed. Want buiten de gezellige kroegjes, zijn er nu toch ook wel veel schreeuwerige tenten, waar personeel buiten staat te roepen dat je vooral daar naar binnen moet komen.
Verder zijn we nog nog een beetje door de woonwijken van het French Quartier gelopen en een stuk langs boulevard van de Mississippi op.
‘s Avonds lekker gegeten in een sports-bar, waar denk ik wel 15 schermen met dezelde sportwedstrijd aanstonden, HD uiteraard. Nog wel even een biertje gedronken in de ‘Lafitte Blacksmith Shop’, maar een avond als gisteravond zat er vandaag niet meer in. Door Bourbon Street terug naar ‘t hotel gelopen.

De foto’s van John (dag 12 t/m 14)

De foto’s van Arjan (dag 13)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 John & Arjan in de USA Suffusion theme by Sayontan Sinha