jun 172010
 

Na gegeten te hebben bij Subways vlak bij het hotel, weer verder gegaan langs de kust van de Golf van Mexico. Nadat ik aanvankelijk nog een beetje heb liggen slapen, kwamen we plotseling terecht bij een mega Outlet Store Parkway. Hoewel we al veel te veel spullen hebben om mee terug te nemen in het vliegtuig, moésten we hier toch nog wat kleding e.d. kopen, gewoon omdat het zoveel goedkoper is dan in Nederland. Geen ontkomen aan helaas.
Tja, was New Orleans al een stuk relaxter dan bv Memphis, langs de kust van Florida is ‘t toch weer een heel ander verhaal. Dit zijn vakantie-oorden, alles is hier netjes en schoon, hier is meer geld, dit is te zien aan alles, aan de wegen, gebouwen, auto’s en vooral ook aan de mensen.
Na aan het begin van de reis al even met de voetjes in de Atlantische Oceaan te hebben gestaan, dit nu ook even gedaan bij de Golf van Mexico. De stranden zijn hier overigens wit, aan de oostkust van Florida zijn ze geel.
We zijn nu weer onderweg naar het volgende hotel, op de route naar Orlando, maar ook vandaag nog geen idee waar we uitkomen ! (Ow, en zitten we al weer in de volgende tijdzone eigenlijk ?)

De foto’s van John (dag 14 t/m 16)

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 John & Arjan in de USA Suffusion theme by Sayontan Sinha