Gister is het hotel uitendelijk de zoveelste La Quinta geworden in Tallahassee. En in de lokale Cracker Barrel (restaurant) bleek inderdaad dat we weer in de Eastern Time zone zitten, dus nog maar 6 uur tijdsverschil.
Arjan is al sinds New Orleans al zijn verzamelde souvenirs en cadeautjes op een zo economisch mogelijke manier aan het inpakken, en het lijkt er op dat het gaat lukken voor morgenochtend !
Vandaag vanaf Tallahassee (hoofdstad van Forida) doorgereden naar Orlando en wederom een La Quinta genomen, met kortingsbon iets meer dan $ 40,- voor 2 personen, met ontbijt (verwacht hier niet vooral niet te veel van) en gratis draadloos internet.
Eigenlijk de laatse paar dagen niet veel meer gedaan rondgereden, geslapen en gegeten, kan slechter !
Vanavond nog even wezen eten bij de Applebee’s Neighborhood Grill & Bar in Kissimmee, een stadje hier vlakbij. Hier lijkt trouwens spaans wel de eerste taal.
En nu met een biertje erbij de weblog voor de laatste keer bijwerken.
Morgenochtend de huurauto inleveren op het vliegveld hier in Orlando, en dan vliegen naar Newark Liberty International Airport (New York) en van daaruit door naar Schiphol, waar we zondagochtend om een uur of 7 aankomen.

Erg veel gedaan en gezien, in veel verschillende plaatsen geweest en met veel verschillende mensen te maken gehad. Het was leuk, bedankt voor de reacties !

Groet, Arjan & John

De foto’s van John (dag 14 t/m 16)

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© 2011 John & Arjan in de USA Suffusion theme by Sayontan Sinha