Wakker worden in een hele andere omgeving, eerst grote kastanjes zoeken om er vervolgens wat van te maken, daarna op eekhoorntjes jacht (met de camera dan) om daarbij bijna in de berepoep te stappen. In plaats van het geplande Yosemite park zijn we naar het Sequoia park gegaan, dat omdat het Yosemite waarschijnlijk onder een dikke laag sneeuw lag en omdat de grote bomen die we willen zien eigenlijk in het Sequoia nationaal park staan. We hebben vandaag een kleine tegenslag, de route door het Sequoia park die we wilden en moeten rijden om bij de grote bomen in het noorden te komen was beperkt tot auto’s met een maximale lengte van 22 voet, dus omrijden.

bekijk de foto’s van dag 21

  2 Responses to “Sequoia.”

  1. Zag ik daar nou een TomTom ?? :-)

  2. @ John: Tja soms moet je wat als je reguliere kaartleester het wel eens laat afweten. En ik kan mij heugen dat iemand er ooit met veel pijn en moeite een Amerikaanse kaart op heeft gezet, en dat is bij deze ook beloond.

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© 2011 Vakantie USA 2011 Suffusion theme by Sayontan Sinha