nov 202011
 

Wakker worden, direct een ontbijt onder je neus en even later wordt de landing al ingezet en voor je het weet sta je met al je wielen weer op de grond. Eigenlijk vraag je je af waarom je drie en een halve week weg gaat als het moment van de vakantie gewoon net voor het uitstappen op Schiphol gebeurt. Nou ja we hadden uiteraard die drie en halve week ook niet willen missen. Na de douane, verplicht een kopje koffie drinken met opa en oma Loosdrecht om er dan achter te komen dat de rechtstreekse trein naar huis vandaag niet rijdt, dus via Utrecht met de trein naar huis alwaar de buurman al die weken op het station heeft staan wachten op het moment dat wij weer thuis zouden komen, geweldig.

De vakantie is prima bevallen, zo goed dat we alweer aan het sparen zijn voor de volgende reis, papa heeft alvast de eerste folders voor de komende kerstvakantie in huis gehaald, dus dat komt wel goed.

Bekijk De Foto van de vakantie

Bekijk de foto’s van dag 26

  2 Responses to “Weer thuis.”

  1. Heb erg genoten van jullie avonturen en de prachtige foto’s !
    En wat een ontzettend stoere foto van piloot Jan !

  2. Prachtig gemaakt allemaal papa!!!
    Waar gaat de volgende reis heen met kerst, mag ik mee?????

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© 2011 Vakantie USA 2011 Suffusion theme by Sayontan Sinha