Na een koude nacht in de camper kwamen we erachter dat onze buurman gewoon in de buitenlucht aan het overnachten was, brrrrrrrr. Nog een beetje gespeeld en toen wilden we verder, eerst moest papa nog even de strontpot legen en bij het aansluiten van de slang ging het helemaal mis, gelukkig zaten wij hoog en droog in de camper. We zijn verder gereden via highway 1 naar het zuiden waarbij we over verschillende spectaculaire bruggen zijn gekomen, ook het bochtenwerk was een heerlijke uitdaging. Onderweg ergens gestopt waar olifante zeehonden op het strand lagen en meer beesten aan het rondhuppelen en vliegen waren. ‘S avonds ergens gestopt om te eten, maar het was halloween en wij leren snel. Veel later in het donker nog een plekje om te overnachten moeten zoeken, morgen kun je zien dat dat behoorlijk gelukt is.

Bekijk de foto’s van dag 6

  3 Responses to “Halloween.”

  1. Hey, superleuke foto’s zeg ! En wat een mega grote camper ! Zo te zien is het erg leuk allemaal, erg leuk om te volgen ook !

  2. Wat heeeeeeel erg leuk om jullie alle 4 zo te zien. Oma’s hart is weer helemaal gerust. Goed weer, zeg! Maak eens foto’s van de binnenkant van de camper, Arjan. Hoe rijdt het? Kusjes voor allen.

  3. Hee wat een leuke foto’s ik kreeg de site van ria! heel leuk om jullie zo een beetje te volgen geniet er nog even

Sorry, the comment form is closed at this time.

 
© 2011 Vakantie USA 2011 Suffusion theme by Sayontan Sinha