Vandaag zou iets van een vervelende dag weg kunnen hebben, het begon met nog meer sneeuw na een koude nacht. Vervolgens zijn we met de camper naar de douches en wasmachines gereden om daar te ontbijten, een wasje te doen en ons zelf te wassen. Omdat de was inclusief drogen iets langer duurde is papa nog even weer naar de Grand Canyon geweest, om een paar nieuwe “Grand Canyon in de sneeuw” foto’s te maken, maar dat werd “Grand Canyon in de mist”. De weg langs de Canyon was ook gehuld in mist en sneeuw, dus onderweg stoppen voor nog een paar mooie plaatjes had dan ook weinig zin. Verderop veranderde de sneeuw in regen, wat het desolate landschap nog desolater maakte. Volgens papa, de enige die wakker kon blijven, gaf dat een extra dimensie aan de omgeving. Onderweg zijn we gestopt bij een walmart om daar de lokale walmart kunst collectie te bewonderen. Voor het eten hebben we weer eens iets nieuws geprobeerd en hebben ons eten per rolschaats bij onze sleurhut met hulpmotor laten bezorgen, uiteraard stonden we stil. Toen we verder reden richting Bryce Canyon klaarde de lucht eerst lekker op, werd het droog, ook de weg om vervolgens weer in de sneeuw terecht te komen. Er lag zoveel sneeuw, dat het onmogelijk was om op een normale campsite te parkeren waardoor we maar op een parkeerplaats in de buurt¬† van de campsites “onze” camper¬† hebben geparkeerd, en we waren niet de enigste met dat idee.

Bekijk de foto’s van dag 13

  2 Responses to “Sneeuw, Mist, Regen en toch mooi.”

  1. Wow, groot verschil met dat lekkere weer van een paar dagen geleden zeg ! Maar jullie komen vast wel weer door een wat warmer gebied toch ? Indrukwekkende foto’s van de Grand Canyon !

  2. Hallo buurtjes,

    Zelfs als jullie niet thuis zijn, valt er bij jullie sint Maarten te vieren. Geweldig!
    Maar valt in het niet bij hetgeen jullie beleven en zien. Nog heel veel plezier en fijn vervolg op jullie vakantie.

    de buurtjes.

Sorry, the comment form is closed at this time.

   
© 2011 Vakantie USA 2011 Suffusion theme by Sayontan Sinha